Reinigen en poetsen

Bij Fairchanics bent u aan het juiste adres voor het professioneel laten reinigen en poetsen van uw voertuig. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben onze technici een poetscursus gevolgd. Daarnaast gebruiken we middelen die zichzelf al vaak bewezen hebben. Bij een professionele poetsbeurt maken we uw voertuig “showroom-klaar”. Want wat is er fijner dan het gevoel te hebben dat u in een “nieuwe” auto rijdt?

Een volledige poetsbeurt bestaat uit twee delen, namelijk het schoonmaken van uw voertuig en het behandelen en beschermen van uw voertuig. Een voertuig wordt altijd eerst schoongemaakt voor het behandeld en beschermd kan worden.

Onder het reinigen behoort het grondig schoonmaken van het interieur en het exterieur. De binnenkant wordt uitgezogen, de kunststof delen worden gereinigd en de ramen worden gewassen. Ook worden de velgen en de carrosserie goed onder handen genomen.

Nadat uw voertuig gereinigd is, wordt uw voertuig gepoetst. Met het poetsen wordt het behandelen en beschermen bedoeld. Bij het poetsen van uw voertuig wordt aan alle details gedacht. Ondiepe krassen en doffe lakken worden gepolijst en kunststof aan de buitenzijde wordt behandeld. Ook de motorruimte wordt onder handen genomen. Tot slot wordt het voertuig behandeld met een wax laag.

Als u krasjes heeft op bijvoorbeeld uw motorkap of bumper, kunt u er voor kiezen om een los oppervlak te laten poetsen. Dat gedeelte van de auto zal dan gereinigd worden, waarna het oppervlak gepolijst zal worden. Lichte krasjes en beschadigingen kunnen geheel verdwijnen.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw auto alleen te laten reinigen.