Advies

Soms komt u bij de aanschaf van een voertuig voor lastige dillema’s te staan. Is het wel verstandig om deze auto bij een particulier te kopen? Kan ik beter een diesel of een benzine auto rijden? Ook onderhoudskwesties zijn niet altijd vanzelfsprekend. Het blijft altijd lastig om de overweging te maken of uw voertuig een reparatie nog wel waard is.

Fairchanics staat voor u klaar. Zowel voor aankoop- als onderhoudsadvies.

Voor alle vragen en adviezen kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige technici nemen de tijd om te luisteren naar uw persoonlijke situatie en uw behoeften. We beoordelen iedere situatie afzonderlijk. Zo is het advies over de aanschaf of het afscheid van een voertuig altijd passend.

Komen de geschatte reparatiekosten boven de marktwaarde van de auto uit? Dan zullen we samen met u te raden gaan of de auto dit nog wel waard is, of dat het niet toch tijd wordt voor een andere auto.

We zullen altijd kijken naar een manier om uw auto zo voordelig mogelijk te onderhouden. We vinden het echter belangrijk dat we u in een veilige auto, met een gerust gevoel terug de weg op kunnen sturen. Veiligheid staat voorop!