De Faircheck is speciaal ontworpen om u, de consument, te beschermen tegen oneerlijke autohandel. Met de Faircheck kunt u een Fairchanics technicus op pad sturen om het voertuig wat u op het oog hebt te keuren. Dit geldt voor zowel erkende verkopers- als particuliere verkopers.

Tijdens de Faircheck wordt het voertuig op alle mogelijke punten gecontroleerd. Zo kijken onze technici niet alleen naar het onderstel, de banden en remmen, wanneer de distributieriem vervangen is en of de koppeling versleten is, maar wordt er ook gekeken of elk raam naar behoren werkt, alle speakers werken, er geen lekkages zijn, of alle opties het naar behoren doen, en ga zo maar door. Daarnaast wordt er gekeken of het voertuig in het verleden schade heeft gehad, en niet geheel onbelangrijk, of het voertuig te koop staat voor een eerlijke prijs.

Hier stopt onze service niet! Als het voertuig goed bevonden is en u heeft besloten om tot koop over te gaan, helpen wij u graag mee met de onderhandeling en de eventuele inruil van uw huidige voertuig.

Faircheck: €79,95

Prijs per kilometer: in overleg

Fairchanics Keurmerk